webutvikling

Gå til.:/webutvikling
webutvikling2016-10-14T16:20:23+00:00
responsiv-flytende-copy

Responsivt webdesign

De fleste forventer at nettstedene de besøker er tilpasset den enheten de leser de på, enten det er fra mobilen eller fra en HD-TV. Dette løser vi automatisk med å benytte responsivt webdesign som vi vekter slik at riktig innhold blir vist på riktig plass på de enkelte plattformer. Om det er utvalgt informasjon eller en spesifikk funksjon man ønsker å vise på de enkelte plattformene, så kan dette tilpasses og legges inn i koden.

logo-wp

Publiseringsløsninger (CMS)

Det finnes mange gode publiseringsverktøy (CMS) på markedet og det kan være utfordrende å ha en god oversikt over styrker og svakheter til de enkelte løsningene for kundene. Vi leverer hovedsaklig i WordPress men kan også levere løsninger i andre CMS løsninger. Dette gjør at vi kan levere  skalerbare løsninger tilpasset unike behov og i flere prisklasser.

HTML5+CSS3

HTML5 / CSS3- Den nye standarden

Vi benytter oss av de nyeste standarden, HTML5 og CSS3, når vi programmerer nye nettsider. Dette er standarder som fungerer med alle nettlesere og siden man slipper å programmere for eldre nettlesere sparer man tid og penger.  Ved å benytte disse standardene reduserer man behovet for nedlastinger av tileggs-programmer (som Flash og Silverlight) slik at sidene blir lettere og blir raskere å laste inn.

 

Sosiale-medier

Sosiale medier

Dette er ett stort fagfelt i seg selv. Det er ett stort mylder av ulike sosiale kanaler og vi hjelper deg med å beslutte hvor du bør være, integrere de verktøyene du måtte trenge ift nettsidene dine. Hvis dere videre har behov for ekstern bistand for å vedlikeholde og utvikle de enkelte kanaler finnes det i dag en rekke spesialiserte byråer som tilbyr denne hjelpen.