våre tjenester

Gå til.:/våre tjenester
våre tjenester2016-10-14T16:20:30+00:00

flytende er ett lite webdesign og utviklings studio, ledet av Tommy Rognstad.  Vi produserer nettløsninger basert på de siste ledende standardene, alt fra enkle firmapresentasjoner til avanserte e-handels løsninger! Tommy har jobbet med webbaserte produkter i over 20 år og alle våre konsulenter har minst 5 års erfaring innenfor sitt fagfelt.

Hovedvekten av våre nettsider leveres med WordPress CMS (Content Management System) og HTML5 / CSS3 koding – ett flytende responsivt design for alle plattformer.

Nedenfor finner du en oversikt over noe av det vi kan hjelpe dere med, ta også en titt i bloggen vår (kommer) for de siste nyhetene.

Hvis dere ønsker ett utforpliktende møte kan dere ta kontakt med oss her  og vi kommer tilbake til dere for å avtale tidspunkt.

Våre tjenester

webdesign
serviceavtale
psd-konvertering
webhotell

 

Ofte stilte spørsmål

Konvertering av PSD2014-06-12T08:17:57+00:00

Vårt designbyrå/avd har satt opp våre nye nettsider i PSD, er dette noe dere kan konvertere til en fungerende nettside.

“Ja, når vi sammen med dere har satt opp ett sidefunksjons-kart, sender vi disse over til våre utviklere som programmerer dette ferdig enten som en statiske sider eller for bruk med WordPress CMS.

Kan jeg vedlikeholde eller oppdatere min wordpress nettside via smarttelefon eller tablet?2016-10-14T16:20:34+00:00

Ja, alle nettsidene vi levere med WordPress leveres med denne muligheten. Det eneste som kreves att det innstalleres en egen app på enheten deres. (IOS/Android). WordPress tilbyr også muligheten for å publisere innlegg via epost, men dette krever opprettelse av en “hemmelig” epost konto.

Må jeg beholde vedlikehold av min nettside hos dere for alltid, eller kan jeg flytte det til en annen leverandør?2015-02-20T11:17:54+00:00

Når vi har overlevert det ferdige prosjektet til dere og alt utestående er betalt, står dere fritt til enten å tegne en vedlikeholdsavtale med oss, en hvilken som helst annen leverandør, eller utføre vedlikeholdet av dette selv. Av praktiske og økonimiske grunner vil det i de fleste tilfeller være best å beholde oss som leverandør siden vi kjenner prosjektet.

Hvor lang tid vil det ta å utforme min nye nettside?2016-10-14T16:20:34+00:00

Tidshorisonten på et design prosjekt blir ofte diktert av klienten samt av kompleksiteten på prosjektet. Vi vil etter beste evne overholde de avtalte frister og helst ha god tid til testing før fristen utløper. Den vanligste forsinkelsen ved etablering av et nytt nettsted er at vi må vente på ferdig innhold (tekst / bilder) som skal sendes oss av klienten.

Hvordan overfører dere den ferdige nettsiden til oss?2016-10-14T16:20:34+00:00

Vi foretar all utvikling av nettsiden på våre egne testservere og dere vil i denne perioden ha tilgang til å følge utviklingen “live” der. Når/hvis det er behov for det innenfor utviklingsperioden vil dere få egne innlogginger til testserveren. Når nettsidene er ferdig utviklet trenger vi tilgang til deres webservere for overføring av systemet og databasene. Etter overflytting til deres egne servere vil vi opprette nye bruker- og adminkontoer for dere i systemet. Når prosjektet er ferdig levert, alt utestående er betalt og oppfølgingsperioden er over, vil vi slette utvikler/vedlikeholdskontoene våre fra systemet hvis dette er ønskelig fra deres side.

Når nettsiden er ferdig levert, hvilke ettermarkedstjenester tilbyr dere?2014-03-10T12:53:40+00:00

Etter at den gratis vedlikeholdsperioden er over vil vi kunne tilby dere en fast vedlikeholdsavtale, der vi sørger for å holde systemet og modulene oppdatere, eller å tilby dere hjelp på timesbasis. Vi er uansett alltid tilgjengelige for dere hvis dere opplever problemer eller trenger nye forbedringer.

Videreføring av vårt eksisterende design!2014-03-11T11:54:55+00:00

Vi har en nettside idag som vi er veldig fornøyd med utseende på. Dette er en statisk side og vi kunne tenkt oss en lettere vedlikeholdt side fremover. Kan dere overføre utseende og samtidig gi en en mer fleksibel nettside.

“Ja, i de fleste tilfeller kan vi sette opp deres nye side med likt utseende som den gamle. I noen tilfeller er vi nødt til å endre litt på plassering av elementer siden den nye nettsiden skal se fin ut på alle plattformer. Ved å benytte ett CMS, ala WordPress, vil dere få en mye større fleksibilitet til å utføre enkle endringer og legge til nytt innhold selv.